Bli bedre kjent med Alarmavtale.no

Alarmavtale.no er en tjeneste for sammenligning av sikkerhetsløsninger. Vi hjelper deg med å innhente og finne den beste løsningen for å sikre det som står deg nær. Helt automatisk, på bare noen sekunder.

Når du skal sikre det som betyr mest, er kun det beste godt nok. Menneskene rundt deg, minner du er glad i eller fysiske verdier og varelagre. Det er gjerne vanskelig å finne den riktige alarmavtalen til eget bruk – for hva er egentlig det beste for deg? Løsningen som verken er for liten eller stor, og som ikke knekker lommeboken hver måned. En sammenligningstjeneste som Alarmavtale hjelper deg med å finne den tryggeste alarmavtalen til din bolig eller bedrift. Vi samarbeider med flere sikkerhetsselskap, og med noen tastetrykk sender vi en automatisk forespørsel, som gir deg det beste tilbudet.

Markedet forandrer seg raskt. I tillegg til at sikkerhetsbransjen er preget av stor konkurranse, er det svært ofte endringer i både pris- og tjenestetilbud for at selskapene skal holde seg relevante. Ved å gjøre en rask prissammenligning, vil du sørge for at du får mer informasjon før du tar en beslutning. Det er stor konkurranse om å få flest kunder, noe som gjør at selskapene er villige til å strekke på seg. Gjennom oss har våre partnere tilgang til avtaler, som er så gode, at du ikke visste de eksisterte. Det er noe som kommer deg til gode.

Hvorfor skal jeg installere et alarmsystem?

Alarmsystemer er viktige for tryggheten i hverdagen. Enten du ønsker å beskytte mot brann eller innbrudd, vil et alarmsystem gjøre at du har full kontroll over eventuelle hendelser, selv når du ikke er hjemme eller på jobb. Et alarmsystem skal varsle om uønskede hendelser, og i løpet av kort tid bidra til å forebygge hendelsen, eller å redusere eventuelle ettervirkninger og/eller følgeskader. Alarmsystemer kan leveres både med og uten vakthold.

Når du vurderer å installere et alarmsystem, er det mange viktige faktorer som må regnes inn. Alt fra plassering av sensorer, programvare, overvåkning, utrykning, dekningsforhold, samspill mellom komponenter, RSSI-styrke og opprettholdelse av FG-krav. Med en alarmavtale fra et profesjonelt sikkerhetsselskap vil du til enhver tid ha kontroll på disse faktorene, og sørge for at du oppfyller gjeldende regelverk. Samtidig kan du være trygg på at du har en fullgod sikkerhetsløsning, og sove trygt om natten.

Hvem står bak Alarmavtale?

Alarmavtale er ikke et selvstendig sikkerhetsselskap, men en uavhengig sammenligningstjeneste som samarbeider med flere alarmselskaper. Vårt mål er å gi deg best mulig vilkår, samtidig som vi skaper nye kundeforhold for våre partnere. Når du registrerer deg hos oss, formidler vi informasjonen videre til selskapene vi samarbeider med, som i tur og orden presenterer sine tilbud for deg. Hvis du ender med å bli kunde, får vi et fastsatt honorar. Det er derfor partnerne som betaler oss, og tjenesten blir gratis å bruke for deg.

Tjenesten ble bygget da vi selv jobbet med salg, og med egne øyne fikk se avvikene mellom de ulike produktene og tjenestene i bransjen. Samtidig var det vanskelig å få et fullstendig overblikk over de ulike tjenestene på egen hånd. I en stadig mer digital verden, ønsket vi å kombinere personlig service med å utnytte konkurransefortrinnene, slik at rådgiverne kan bruke mer tid på rådgivning og ikke salg.

I første omgang bygget vi en tjeneste for å skaffe relevante kunder til eget bruk i mobilbransjen, men innså raskt at behovet var større. Derfor har vi nå utvidet porteføljen til å omfatte flere bransjer, med et felles mål om å være leverandøruavhengig og kundesentrert. Det betyr at vi samarbeider med de fleste leverandørene, og på et generelt grunnlag ønsker å tilby deg den beste alarmavtalen.

Selskapet bak tjenesten har i dag blitt til et teknologiselskap som jobber med «lead generation» og «client acquisition» for flere store merkevarer i Skandinavia. Vi er en rekke eksperter innen digital markedsføring, salg og systemutvikling, som sammen jobber for å skape smarte løsninger. Løsningene skal matche riktige kunder med riktige merkevarer, og siden oppstarten i 2020 har vi levert flere tusen leads og kunder til våre partnere. Jobber du i et sikkerhetsselskap som ønsker flere kunder? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Vi håper du kommer til å benytte våre tjenester. Har du tilbakemeldinger eller spørsmål gleder vi oss til å høre fra deg.

Beste hilsen
Dine venner hos Alarmavtale.no

Hent ditt uforpliktende tilbud »